Najnovšie recenzie zo sekcie Interné rámčeky
Заказывал несколько для SSD памяти для установки в настольный компьютер. Всё работает отлично.
- Hrubsi hlinik ako tie lacnejsie SSD caddy adaptery, t.j. podla mna lepsie odvadza teplo z SSD disku.
- Kvalitne spracovany a upevnite 2.5" SSD bez srobov v adapteri cez male silikonove stupliky a pritlacite do finalnej polohy s velkou silikonovou tycinkou. SSD drzi pevne.
- Nezabudnite este nastavit 2 piny na boku adaptera do polohy ktora zodpoveda Vasmu notebooku. Na navode je to pekne a nazorne zobrazene (Sony, HP Lenovo, Dell a ostatne typy. Uplna pohoda.
- Nema pliešok na fixaciu polohy v notebooku cez skrutku. Ale ani ostatne konkurencne tiez nemaju. Takze ak mate len plastovu zaslepku v notebooku musite improvizovat. Ak mate DVD mechaniku, tak z toho odmontujete pliesok aj 2 male skrutky a priskrutkujete k adapteru.
čaká na inštaláciu ale je to dobré ( odporúčam si namerať presný rozmer aj opakovane , treba sa problémom vyhýbať.
- s produktom som spokojna
Najlepsia voba pri zabudovani SSD do PC
Funkčné zariadenie.
Vlastne, aby som bol úprimný, podľa môjho skromného názoru, bez toho aby som bol sentimentálny a samozrejme bez toho, aby som niekoho urazil kto zamýšľa inak ako ja a bez toho, aby som v mysli skrýval akékoľvek myšlienky bez klamstiev o skutočnej pravde, s jasnou otvorenou mysľou a čistým srdcom, nech je vo mne čokoľvek čo som dlho nevyslovil, pretože som bol nervózny.
Ale dnes, keď som zhromaždil všetku odvahu a motiváciu, chcem len povedať, že v skutočnosti cítim a myslím si, že nemám čo k tomu povedať.
Ďakujem. :-)
Icy Box IB-2538StS
Pridané: 26. novembra 2025
(naposledy upravené 26. novembra 2025)
Zakúpený v Alza.sk
- dobre vyhotovenie
- presne rozmery
- univerzalne
- Kvalitné vyhotovenie
Disk na neho pasuje dobre
Kvalita vyhotovenia dobra
Vyššia náhrada za staršiu DVD mechaniku. Ideálna!
- Vyhotovenie
- dostupnosť
OK
Akasa AK-OA2SSA-BKV2
Pridané: 31. decembra 2024
(naposledy upravené 31. decembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
- Dva disky v NB - SSD na systém a klasický HDD na nahrávanie streamov...
- Celkom dobre nesadla pôvodná krytka, ale drží.
super bay, vošiel perfektne, dokonca aj pôvodná krytka z notebooku pasovala, takže namiesto CD mechaniky, ktorú som už pár rokov nepoužil, som do notebooku dohodil 1TB SSD a vyriešil som problém s nedostatkom úložného miesta
- Je to rámik na disk, nie raketová veda. Pasuje. A aj skrutky má pribalené v sáčku.
- Funguje
Zobrazujem 1 - 20 zo 173 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...9 Ďalšie »