Najnovšie recenzie zo sekcie Interné rámčeky
DVD rom vymenena za druhy SSD, pasuju aj ramiky z povodnevj DVD-ROM. dizajn NB nezmeneny
- Tradične kvalitné produkty diskov Westrn Digital sú pretavené aj do SSD diskov, Používam hlavne 480 a 500 GB SSD disky WD.
Redukciu som použil na notebook Lenovo Ideapad 330 a funguje bez problémov. Určite odporúčam. Pekný deň
- skvelá redukcia ak chcete nahradiť optickú mechaniku v notebooku SSD diskom alebo 2,5" HDD
- lahká ale slušná konštrukcia
- sedí presne podľa zvolenej veľkosti
- Pre môj notebook ASUS K52DR nekompatibilná - nešlo načítať HDD, čo vyriešila redukcia iného výrobcu
- V balení málo šróbikov - 4 kratšie,hrubšie a len 3 dlhšie,uššie (hodil by sa ešte jeden navyše)
Do môjho notebooku bola táto redukcia nekompatibilná, čo vyriešila reklamácia. Ako som už spomínal, v balení málo šróbikov na uchytenie všetkých súčastí i z pôvodnej mechaniky (kovový rám uchytenia mechaniky v notebooku je na 4 šróbiky, no v balení sú len 3 a pôvodné z mechaniky nestačia - sú krátke).
Funkčný podľa predpokladov, kvalita zodpovedajúca účelu využitia.
- jednoduchost pouzitia ramceka, material hlinik
Zislo by sa viacej predvrtanych dier na upevnenie SSD , lebo rozostup dier nemusi vyhovovat na kazdy disk a nasledne upevnite len dvoma skrutkami
Inak je prevedenie ako prislusenstvo v poriadku
- Funguje výborne
- celokovové telo
- trochu ťažšie
- lacne
- nefunguje
- po vlozeni HDD a vsunuti do laptop ho PC vobec nerozoznalo (ani BIOS ani Windows)
kus plastoveho odpadu
- kvalitné prevedenie
- funguje spoľahlivo
- nízka cena
- pribalené potrebné skrutky
- použiteľná v rôznych notebookoch
- trošku nízky - v niektorých ntb bolo treba triafať
- zelená dióda - svieti moc intenzívne
Šikovný, kvalitne spracovaný adaptér za veľmi priaznivú cenu. Funguje prakticky vo všetkých notebookoch, v niektorých však treba trošku "triafať" do konektoru na doske, nakoľko je adaptér nižší než mechanika. Dióda svieti dosť intenzívne a nie na každom ntb pasuje krytka z mechaniky, takže to môže pôsobiť rušivo.
- Cena produktu
- Na vsetko pripraveny
Kryty z niektorých mechaník nepasujú, treba urobiť otvory.
- Jeden IDE rámik a 2-3 šuplíky s HD-IDE-udma133 nám umožní používať 16bit. voľné programy QB-4.5 aj PDS-7.1 na Windows XP. Pre strojára rýchlo naprogramovať, a ešte rýchlejšie vypočítať, je na nezaplatenie. Firma Siemens by mohla vyprávať.
- Nemá ventilátor. Hliníkový, a s vypínačom, je stabilnejší.
- Pasuje perfektne do skrini
- Nič
- Výborná vec. Nahradená nefunkčná CD mechanika SSD diskom.
Zobrazujem 61 - 80 zo 155 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...8 Ďalšie »