Najnovšie recenzie zo sekcie Interné rámčeky
Funguje ako ma..
- Šuflík funguje a vložený SSD mi zrýchlil pc. Super
- Nic
Nevedel som či ten box na disk bude fungovať v mojom notebooku Asus, ale funguje a je to super. Odporúčam.
- Robí čo má - dokuje disky
- 2 porty USB 3.0
- Vhodné konštrukčné riešenie proti vibrovaniu diskov.
- veľmi silná dióda - riešené prelepením
Produkt splnil očakávania.
Aby fungoval hot swap, je nutné ho povoliť v BIOSe. Teploty používaných diskov boli pri kopírovaní dát v norme. Podložku pre 2,5" disk som nalepil priamo do dokovačky, prišlo mi to ako vhodnejšie riešenie, než lepiť to na disky, zvlášť keď je v balení iba jedna.
Dokovačka má mimoriadne jasné modré diódy, čo som dodatočne riešil prelepením čiernou elektroizolačnou páskou.
- polovica dodaných skrutiek nevhodná k montáži
Akasa AK-HDA-03
Pridané: 14. decembra 2018
(naposledy upravené 16. decembra 2018)
Zakúpený v Gigastore
- cena produktu
- vhodne len pre 1 disk (druhý disk kôli miestu tažko pripojiť na kabeláž SATA)
- Funguje ako má
- Adaptér vyhovuje
- vyborne pasuje do Lenovo T430
- 1 disk by sa mal priamo nalepit
- bez problémov
- spracovanie
- všetko potrebné k montáži
- výborne sadol do staršieho notebooku Asus P42J
- HDD v ňom funguje bez problémov
- nízka cena, bezproblémová funkčnosť
- sedí aj pôvodný kryt na DVD mechaniku
- funguje kontrolka činnosti (zelené svetlo)
- g
Výrobok výborne spĺňa požiadavky na kvalitu a funkčnosť za nízku cenu.
- pomer cena/výkon
Lacné a funkčné riešenie, ak chcete do svojho notebooku pridať SSD (kludne aj ako druhý disk).
- Pasuje mi do suplika na dell 9020 SFF.... Takze teraz mam ssd aj hdd v malej skrinke
- Nic netreba instalovat, staci len v nastaveniach naformatovat disk a hotovo..... Zvladne to aj uplny amater ( navody su na youtube)
- Treba davat pozor pri zakladani zaslepky z mechaniky na Gamebird.... Moze sa lahko stat ze zlomite kolicky alebo vam bude oduvat ak zle zatlacite
Cenová bomba a všetko funguje ako má...
cena
- cenovo výhodný produkt, použitie jednoduché, funkčné
Odporucam
ok
Zobrazujem 81 - 100 zo 155 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...8 Ďalšie »